SEO

SEO (search engine optimazition) is het actief optimaliseren van een website door het verbeteren van factoren die intern of extern op een website aanwezig zijn. Dit alles wordt gedaan om hoger in de zoek resultaten van Google, Bing of Yahoo te komen. Iedere zoekmachine heeft zijn eigen algoritme om scores toe te kennen aan websites.  Wij doen voornamelijk SEO werk om uw website zo goed mogelijk in Google naar voren te laten komen.

Seo scan

Wij bieden ook een uitgebreide scan van uw website aan. Onze scan controleert uw website op verschillende punten die belangrijk zijn voor een goed scorende website.  De scan controleert onder andere op de volgende punten: keywords, content, autoriteit, techniek en links. Vervolgens ontvangt u van ons het rapport en een vrijblijvende offerte op de mail. De vrijblijvende offerte is om de punten waarop uw website minder scoort te verbeteren. Benieuwd hoe uw site momenteel scoort? Vraag dan nu een scan aan via het contactformulier.

Na het afronden van de SEO check krijgt u het rapport te zien op de website en wordt hij verstuurd naar het e-mail adres wat u heeft opgegeven.

Kosten SEO bij Davey Jansen iT

Heeft u niet de benodigde technische kennis in huis, of is het u teveel werk om zelf uw SEO bij te houden? U kunt er voor kiezen om uw SEO uit handen te geven aan Davey Jansen iT. We berekenen een uur tarief van € 45,- per uur (uurtarieven liggen normaal gesproken tussen de € 75,- en de € 150,-). Dit voordelige uurtarief kunnen we aan bieden omdat we een klein bedrijf die goed service wil bieden voor een leuke prijs.

Offerte op maat

We kunnen geen antwoord geven op de vraag: “wat kost SEO”? Dit komt doordat elke website anders is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan doelgroep van een website, elke doelgroep heeft weer andere zoekwoorden. Wilt u een offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel ons. Hierdoor wordt voor ons uw doelstelling en wensen duidelijk. Als we alle informatie hebben kunnen we u een offerte op maat aanbieden.

Pakketten

U kunt ook een pakket bij ons aanvragen hiervoor krijgt u een vast aantal uren per maand voor een vast bedrag. neem contact op voor de mogelijkheden.

Andere diensten

Andere diensten die wij aanbieden:

Seo pakket op maat